ACCESORII

Înainte de a avea o bucătărie demnă de admirația specialiștilor în design de interior, trebuie să o faceți demnă de admirația unui bucătar. De aceea, funcționalitatea este elementul care va influența decisiv confortul dumneavoastră în bucătărie. Accesorii ale bucătăriilor Nobilia sunt realizate cu tehnologii de ultimă generație în domeniu, astfel încât totul devine ușor și practic, fiecare spațiu este utilizat la maximum, perfect organizat și foarte facil de folosit.

Dotarile standard

Sistemul de glisiere Profi+, care oferă o glisare foarte ușoară, ieșită din comun. Sunetul abia se poate percepe. Controlul sincron garantează o glisare absolut uniformă și continuă a profilelor de ghidaj și are o rezistență la încarcare de până la 80kg pt. 1200 mm lățime.

Sistemul de balamale Sensys

Balamalele SENSYS cu amortizare integrată, de la firma Hettich și distinse de mai multe ori, evidenţiază cea mai nouă generaţie de balamale de pe piaţă. Toate bucătăriile Nobilia sunt dotate cu SENSYS in producţia de serie, fără cost suplimentar și pentru toate nivelele de calitate. Pentru design-ul excelent, SENSYS a fost distins cu red dot design award 2008 și cu iF product design award 2009. Ușile se închid printr-o mișcare ușoară a încheieturii mâinii, uniform și fără zgomot. Această închidere unică, automată, face ca ușa să se închidă singură cand unghiul este sub 35 grade. Cu cel puţin 80.000 de cicluri testate, aceste accesorii SENSYS garantează încredere și durată de viaţă îndelungată.

Canturi sudate cu laser 

Canturile fronturilor, ale poliţelor și ale pereţilor laterali sunt sudate cu tehnologia laser, asigurând astfel o închidere ireproșabilă și împiedicând pătrunderea apei sau a murdăriei. Rezultatul este un finisaj ireproșabil, fără urme de adeziv, sigilate perfect, astfel încât umezeala nu are nicio șansă.

Contactați-ne

Hai să discutăm