DESPRE NOI

La Nelo New Interiors veți găsi o echipă de profesioniști în domeniul designului de interior, care urmărește trendul și recunoaște situația pieței. Comercializăm produse de înaltă calitate și stabilitate, cu o lungă durată de viața: Mobilier de bucătărie, baie, living. Mobilierul este executat 100% în Germania, unul din cei mai mari producători de mobilier de bucătărie din Europa, folosind cea mai înalta tehnologie și materiale de calitate superioară.

Iubim mobilierul care transcede moda, a cărui calități, estetică si funcționalitate sunt atât de convingătoare încât au un loc permanent în gama noastră de produse. Unde altundeva se poate pune mai bine în valoare stilul propriu decât acasă? Noi creăm un ambient special pentru personalitatea fiecăruia, o adevarată oază de relaxare! De aceea, proiectăm mobilier personalizat în funcție de stilul de viață și preferințele individuale.

Puteți avea încredere că produsele noastre sunt alegerea potrivită pentru viitor! Avem grijă cu mare sensibilitate la cerințele dumneavoastră. Fiind deserviți cu un grad ridicat de implicare și cunoaștere, puteți conta pe noi 100% pe tot parcursul procesului, dar și după achiziție. Împreună cu echipa de consultanță și asamblare, creăm cel mai înalt nivel de încredere. Dorim sa vă implicăm activ în proiecte și din acest motiv ne alocăm timpul necesar pentru a vă ințelege nevoile. Interioarele luxuriante asigură un cadru care invită la relaxare și exprimă o înaltă calitate a vieții.

Contactați-ne

Hai să discutăm