SERVICII

Bucătăria ta în 5 pași simpli

  • 1. Inspirație și Concept

În showroom-ul nostru veți găsi o oază de inspirație! Totodată, veți putea vedea și testa calitatea bucătăriilor noastre, toată gama de materiale și culori disponibile, iar designerii nostri specializați vă vor oferi consultanță pentru proiectarea bucătăriei visurilor dumneavoastră. Aceste servicii sunt de cea mai bună calitate.

  • 2. Proiectare și estimare

Avem nevoie doar de schița sau măsurătorile bucătăriei pentru a realiza proiectul personalizat în funcție de dorințele și cerințele dumneavoastră. Vă vom prezenta proiectul în format 3D, iar în baza acestuia vă vom face și oferta de preț.

  • 3. Măsurători

După găsirea variantei ideale pentru bucătaria dumneavoastră, ne deplasăm la fața locului pentru măsurători, iar în urma acestora verificăm încă o dată proiectul. Ne asigurăm că totul este corect și facem eventualele ajustări necesare pentru ca fiecare corp de mobilier să se potrivească perfect.

  • 4. Încheierea contractului și Execuția

În această etapă, vom încheia un contract în care sunt specificate toate detaliile legate de comandă, termen de livrare și plată. La încheierea contractului se achită un avans de 50% din valoarea comenzii, iar diferența de 50% va fi achitată după ce bucătăria va fi livrată în depozitul nostru. Comanda este trimisă în execuție în Germania, la fabricile Nobilia, iar termenul de livrare este de aproximativ 4-5 săptămâni. Acest termen poate diferi în funcție de perioada anului în care se plasează comanda.

  • 5. Livrare și montaj

Pentru noi este extrem de important ca bucătăria dumneavoastră să fie perfectă din toate punctele de vedere, de aceea ne ocupăm până la capăt de proiect, asigurand livrarea și montajul. Oferim o garanție de 5 ani pentru fiecare bucătărie instalată!

Extrem de profesioniști, montatorii noștri au o vastă experiență în instalarea bucătăriilor Nobilia. Grija și atenția la detalii, servicii impecabile și promptitudinea sunt doar cateva dintre atributele care ne caracterizează.

Contactați-ne

Hai să discutăm