MODERNE

În zilele noastre, bucătăria este un centru de gravitație pentru toate activitățile cotidiene, fapt pentru care a ajuns să fie intitulată și “Inima casei”. De aceea, pe lângă calitatea excepțională, se pune accentul și pe design. La Nelo New Interiors gasiti bucătării moderne potrivite pentru orice fel de spații, de la cele mai putin generoase, până la cele foarte mari. Formele simple, liniile clare, aspectul curat și luminos, conferă bucatariilor moderne o mare versatilitate, fiind totodată ușor de întreținut. În plus, spațiul este utilizat la maximum, creând astfel o atmosferă relaxată, primitoare și elegantă.

Indiferent că vă doriți o bucătărie minimalistă, unde se pune accentul pe simplitate și nuanțe monocrome, sau o bucătărie cu decor de lemn pentru a crea acea atmosferă caldă și a vă simți mai aproape de natură, sau poate o bucătărie care respectă ultimele tendințe în design, puteți conta pe noi. Avem soluții pentru bucătării moderne care satisfac orice dorință de divesitate în materie de design.

Pentru bucătării moderne se poate crea un design care să se potrivească gusturilor personale si nu implică neapărat o paletă cromatică bine stabilită. Există insă anumite culori și nuanțe care ar avantaja stilul de amenajare modern, printre care non culorile și combinațiile dintre acestea, dar și nuanțele pastelate, culoriile vii.

Contactați-ne

Hai să discutăm